BBC Village, Roath Lock, Cardiff

The centrepiece of the development is the 170,000 sq foot drama production studio complex for the BBC at Roath Lock. This is one of the largest investments in new drama facilities of its kind in Europe, bringing new jobs and opportunities for growing businesses across Cardiff and South Wales. Extensive infrastructure and public realm works including a new bridge linking the site to the remainder of the inner harbour are nearing completion and will enable access to the new BBC Roath Lock Studios. Hardscape supplied Neland Koln Red Multi clay pavers and Kellen Lavaro concrete kerbs covering most of the area surrounding the studios.

Location

Roath Lock, Cardiff

Client Team

Architects: LDA Design, Exeter
Client: Cardiff County Council
Contractors: Vinci Construction UK
Regeneration Company: Igloo